Endüstriyel ve ev tipi ütü konusunda üretilen elektrikli, buhar kazanlı ütüler olarak kaliteli kullanım sunan silter ütü ürünlerini sizlere sunuyoruz. Ütü masaları, yedek parça, aksesuar ve buhar jeneratörleri ile ihtiyacınız olan tüm malzemelere ulaşmanız adına hizmet vermekteyiz.

Silter Ürünlerimiz

Silter marka ürünlerimizin ev ve çeşitli iş sahalarında kullanımı oldukça fazladır. Tercih sebepleri arasında üstün kalite ve özelliklere sahip olan ürünlerimizin uzun ömürlü kullanımı bulunmaktadır. Herkesin ihtiyacına uygun tasarlanan modellerimiz, evinizin ve işinizin ihtiyacını karşılayacaktır. Kullanım alanı geniş olan ürünlerimizi; ev, otel, hastane, kuru temizleme, tesis, terzi, moda evi ve daha birçok alanda kullanabilirsiniz. Hassas kıyafetlere zarar vermez ve silter kazanlı ütü kolay ütü sağlar.

Silter ürünlerimiz;

  • Silter buharsız el ütüsü
  • Silter buharlı el ütüsü
  • Silter ağır tabanlı buharsız el ütüsü
  • Silter utu ağır tabanlı buharlı el ütüsü
  • Silter pastal ütüsü
  • Silter süper mini profesyonel ütü
  • Silter süper maxi tam otomatik buhar kazanlı ütü

Silter ile ütü yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bazı kumaşların ütülenmeye gereksinim duyan kumaşlar olması birçok alanda ütü uygulamasını zorunlu hale getirir. Ütü kullanımının birçok alanda ihtiyaç halinde olması ise kırışıkların görselliğe verdiği zarardan kaynaklanmaktadır. Daha sağlıklı bir ütü için yapışmayan taban, kısa sürede kırışık açma yapısına sahip olması önemlidir. Kullanım alanına uygun olarak birçok ütü modeli bulunan Silter, ürünlerimiz arasında tercihe dilen markalar arasındadır.

Ev Tipi Silter

Ev kullanımında zahmetsiz bir ütü için günlük kullanıma uygun ürünler sunan Silter buharlı ve buharsız el ütüsü işlerinizi kolaylaştıracak. Yığılmış olan kıyafetlerin, çarşafların, kumaşların kısa sürede ütülendiğini gördükçe keyifli hissedeceksiniz. Yormadan, ağırlık hissetmeden hafif kullanım sağlayan silter ütü fiyatları oldukça uygundur.

Silter Buhar Kazanlı Ütü

Ütüler arasında en sevilen ürün olan silter buhar kazanlı ütü ile ütü işlemi kısa sürede tamamlanacak. Alüminyum taban, kazan malzemesi özel paslanmaz çelik olan Silter buhar kazanlı ütü, metal gövdeye sahiptir. Tutma kısmı mantardan üretilmiş olup kolay tutuş sağlar. Su besleme sistemi otomatik olup, ayarlanabilir buhar, su bitti sesli ve görsel ikaz sensörü bulunmaktadır. Özel seçilen aksesuarlarımız arasında ise teflon ütüleme altlığı ve sehpası bulunmaktadır. Sanayi ürünü olarak kullanılmaktadır.

Silter Ütü Fiyatları

Sanayi ve ev tipi olarak kullanılan Silter ürünlerimizi, yüksek performansı ve ortaya kaliteli iş çıkarması göz önünde bulundurulduğunda, oldukça uygun fiyatlara sizlere sunuyoruz. Yüksek adet ürünün ütülenmesi ve uzun saatlerde kullanıma uygun olması tekstil firmalarında tercih sebebidir. Ütünün en fazla kullanıldığı otel çamaşırhane, kuru temizleme, tesis çamaşırhane, terzi, tekstil atölyeleri gibi iş sahalarında en büyük yardımcınız olmaktadır.

Evinde de profesyonel bir sonuç almak isteyen kişiler özellikle çamaşırhane hizmeti verilen siteler, müstakil yaşam alanlarının çamaşırhanesi gibi ütü ihtiyacı olan her alanda kullanımı yaygındır. Uzun ömürlü kullanımı ve paslanmaz çelik yapısı ile seçimler arasındadır.

Biz fiyat politikamızı belirlerken alım sayınıza, ihtiyaçlarınıza ve kullanım alanınıza uygun bir yol haritası belirliyoruz. Yüksek kaliteyi daha uygun maliyetlerle sizlere sunuyoruz. Dilediğiniz ürünümüzü sepetinize ekleyerek, firmamız garantisinde sizlere sunuyoruz.